DJ & Saxofonist

Wanneer je twijfelt tussen een band of DJ, overweeg dan eens een DJ met live muzikant. Dit kan zijn een percussionist, Vocaliste(zangeres), Violist of Saxofonist of een combinatie hiervan, zie ook pagina DJ-band..

Meest populair is DJ icm Saxofonist, deze is op nagenoeg alle muziekstijlen inzetbaar. Begin van de avond draai ik relaxte lounge muziek of sfeervolle moderne jazz sounds, de saxofonist improviseert live op de muziek. Of we bewaren de Saxofonist als verassing natuurlijk! Later op de avond swingt de saxofonist mee op lekkere dance classics of moderne dance muziek. Ik werk met aan aantal Saxofonisten samen die niet aan m’n DJ meubel plakken en echt actief aanwezig kunnen zijn. De interactie tussen DJ, Saxofonist en natuurlijk je gasten maken dit iedere avond weer tot een succes!

Op een bruiloft is de saxofonist multi inzetbaar, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie, of buiten op ’t terras tijdens de receptie. In een persoonlijk gesprek vertel ik je hier graag meer over.

Steeds vaker geboekt is de DJ-Band met een bijv. een Saxofonist en Vocaliste. Lees hier meer over onder het kopje ‘DJ – Band’.

Nieuwsgierig geworden? Op mijn youtube kanaal staan nog veel meer filmpjes online. 🙂

Reacties zijn gesloten.